Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, spor kategorisindeki fotoğraflar için oy kullandı


ANKARA (AA) - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Fatih Terim, AA foto muhabirlerinin çektiği atletizmden biniciliğe, futboldan motor sporlarına farklı kategorilerdeki 11 spor fotoğrafını inceledi.

Terim, sporda yılın fotoğrafı tercihini, Anadolu Ajansı foto muhabiri Burak Akbulut'un İspanya'da çektiği fotoğraftan yana kullandı.

Terim, Kenan Sofuoğlu'nun İspanya'nın Jerez kentinde çekilen ve milli sporcunun Dünya Supersport Şampiyonası'nda şampiyonluğunu ilan ettikten sonra sevincini oğlu Mahir ve eşi Julia Looman ile paylaştığı "Kenan Sofuoğlu'nun zaferi" başlıklı fotoğrafa oy verdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Anadolu Ajansı'nın her alanda gerek haber gerekse de fotoğraflarıyla gündemi belirlediğine dikkati çekerek, seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

Spor kategorisindeki 11 fotoğraf arasından Sofuoğlu'nun zaferini ön plana çıkaran Terim, "Seçim yapmakta zorlandım. Tüm foto muhabirleri değerli isimler ve başarılı çalışmalar yapıyor. Zorlu şartlarda yaptıkları çalışmaları takdir ediyorum." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.