Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması
Muş Valisi Yavuz:- "Anadolu Ajansı sadece Türkiye'de değil dünyada önemli haberlere imza atan tarafsız ve doğru haberciliğin Türkiye'deki en önemli adresi"

MUŞ (AA) - Muş Valisi Seddar Yavuz, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan Yavuz, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Vali Yavuz, haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan", yaşam kategorisinde Soner Kılınç'ın "Uşak'ta gök taşı yağmuru", spor kategorisinde de Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Eren Derdiyok'un golü" isimli fotoğrafına oy verdi.

Oylamada yer alan tüm fotoğrafların etkili olduğunu vurgulayan Yavuz, şunları söyledi:

"Anadolu Ajansı, sadece Türkiye'de değil dünyada önemli haberlere imza atan tarafsız ve doğru haberciliğin Türkiye'deki en önemli adresi. Anadolu Ajansı çalışanlarına ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Fotoğraflar işlenen tema ve çekim tekniği açısından beni son derece etkiledi. Özellikle 15 Temmuz gibi tarihimizde rastlanmayan asker elbisesi giymiş Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ve buna milletimizin verdiği tepkiyi çok güzel fotoğraflamışlar. Tüm kategorilerde de çok güzel fotoğraflar yer alıyor. Emeği geçenleri kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.