AASKF'dan Çal'a ziyaret

AASKF'dan Çal'a ziyaret
ANKARA (AA) - Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal’ı ziyaret...

ANKARA (AA) - Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu, Gölbaşı Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Çal’ı ziyaret etti.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette amatör sporun ve takımların sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kandazoğlu, kulüp başkanlarının ve takımların sorunlarına çözüm arayışları içinde olduklarını belirterek, "Amacımız kulüplerimizin altyapı takımlarına daha da önem vererek gençlerimizin Türk futboluna kazandırılmasıdır. Elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız" diye konuştu.

Çal ise alt yapı takımlarının maçlarının tek hakemle oynanmasının takımlara zarar verdiğini belirterek, ziyaretinden dolayı Kandazoğluna teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.