Aatif olmadı gözler Boyd’da

Aatif olmadı gözler Boyd’da
Transferde maliyetleri ince eleyip sık dokuyan Konyaspor, birkaç gündür yoğunlaştığı Aatif Chahechouhe transferinden vazgeçti. Yaş ve maliyet dengesini bozmak istemeyen yeşil-beyazlılar, geçen sezonu Ankaragücü’nde geçiren Boyd için nabız yokluyor

Transferde emin adımlarla ilerlemek isteyen Konyaspor, ilk transferini Bajic ile yaptı. Yeşil-beyazlılar maliyetleri çok yukarıya çekmeden transfer bütçesi oluşturmaya çalışırken, çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, sol ön bölgede son günlerde Aatif Chahechouhe ismine yoğunlaşırken, transfer dün itibariyle olumsuz sonuçlandı. Tecrübeli oyuncuyla anlaşmaya varılamazken, bu bölge için Türkiye’de forma giyen başka bir isim için nabız yoklanıyor.

NEDEN OLMADI?

Aatif Chahechouhe ismi ile ilgili Konyaspor camiası uygun şartlarda olabilmesi halinde faydalı olabilecek bir transfer gözüyle bakarken, oyuncunun yaş maliyet dengesi konusu üzerinde özenle duruldu. 33 yaşındaki Chahechouhe, uzun süreli ve yüksek bir kontrat isterken, mali yapısını bozmak istemeyen Konyaspor transferden vazgeçti. Chahechouhe, görüşmelerin tıkanmasının ardından Antalyaspor ile 2+1 sezonluk anlaşma imzaladı.

GÜNDEM BOYD

Aatif transferinin çıkmaza girmesiyle belirlenen diğer isimlerle de temasa geçilirken, bildik bir oyuncu daha Konyaspor’un gündemine geldi. Yeşil-beyazlılar sezonu Ankaragücü’nde geçiren Vitoria Guimaraes futbolcusu Tyler Boyd’u gündeme alırken, oyuncuyla temas da kuruldu. 25 yaşındaki futbolcu ile ilgili nabız yoklayan yeşil-beyazlılar, transferde yalnız değil. İddialara göre Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da maliyeti çok yüksek olmayan Boyd ile ilgileniyor. Sol kanatta oynayabilen ABD’li oyuncunun 2020’ye kadar geçiren Vitoria Guimaraes ile sözleşmesi devam ederken, bonservisiyle alınabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.