AB Bakanı Bozkır AB ülkelerinden gazetecilerle bir araya geldi

AB Bakanı Bozkır AB ülkelerinden gazetecilerle bir araya geldi
ANKARA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB ülkelerinden Türkiye'ye temaslarda bulunmak için gelen gazetecileri kabul etti.Bakanlıktaki...

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AB ülkelerinden Türkiye'ye temaslarda bulunmak için gelen gazetecileri kabul etti.

Bakanlıktaki kabul öncesi konuşan Bozkır, konuk gazetecilerle bölgedeki gelişmeleri ve Türkiye’nin AB sürecinde attığı adımları görüşeceklerini belirtti.

Bakan Bozkır, “Basın ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Basın mensupları hem ülkemizin AB ülkelerindeki imajıyla ilgili olarak doğru bilgiler aktarıldığı takdirde Türkiye’nin imajının doğru şekilde yansıtılmasına katkıda bulunacaklardır” dedi.

AB ülkelerinden gazetecilerin temaslarında Türkiye ile ilgili kanaatlerinin güçlenmesini ve doğru bilgilenmelerini temenni ettiğini söyleyen Bozkır, “Biz de onların Türkiye ile ilgili görüşlerini dinlemeye ve bunlardan yararlanmaya, şayet bu görüşler içinde yanlış bilgiler ve kanaatler varsa bunları düzeltmeye çalışmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

Görüşme, fotoğraf ve görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.