AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır:

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır:
"Yaşlı bir nüfusu olan Avrupa ve Batı'nın, geleceğinden şüphesi var. Kendisinden sonra geleceğine güvenmeyen bir nüfus... Bizde ise cıvıl cıvıl, iyi yetişen, çalışmaya hazır çok çalışkan bir genç nüfus var. Bu da bizim avantajımız"- "Şehitlerimizin hatıra

ERZURUM (AA) - Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Yaşlı bir nüfusu olan Avrupa ve Batı'nın, geleceğinden şüphesi var. Kendisinden sonra geleceğine güvenmeyen bir nüfus. Bizde ise cıvıl cıvıl iyi yetişen, çalışmaya hazır çok çalışkan bir genç nüfus var. Bu da bizim avantajımız." dedi.

Bozkır, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinde partililer hitaben yaptığı konuşmada, her alanda geleceğin gençlere ait bir kavram olduğunu belirterek, ahlaklı, çalışkan ve ülke geleceğinin emanet edilebileceği gençlerin yetiştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gençlerin, Türkiye'nin en büyük hazinelerinden olduğunu anlatan Bozkır, "Yaşlı bir nüfusu olan Avrupa ve Batı'nın, geleceğinden şüphesi var. Kendisinden sonra geleceğine güvenmeyen bir nüfus... Bizde ise cıvıl cıvıl, iyi yetişen, çalışmaya hazır çok çalışkan bir genç nüfus var. Bu da bizim avantajımız. Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Siyasi tarihte hiçbir parti bu mekanizmayı kuramamıştır. İnşallah önümüzdeki dönemde de bütün bu disiplin ahlak kadınların çalışması, gençlerimiz ve bütün teşkilat mensuplarıyla Türkiye'nin herhangi bir istikrarsızlığa düşmeyeceği bir ortamı devam ettireceğiz." diye konuştu.

- "Hiçbir terörist kalmayana kadar mücadele edeceğiz"

Türkiye'nin terör belasıyla mücadelesine ilişkin, terör örgütünün Türkiye'de yeni senaryolarla başarılı olabileceği, mevzi kazanacağı yanılgısına düştüğünü vurgulayan Bozkır, "Türkiye Cumhuriyeti'nin unuttukları gücü, yine bir balyoz gibi bu terör örgütlerinin başına inmiş vaziyette." dedi.

Bu mücadalede şehit düşenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Bozkır, şunları söyledi:

"Şehitlerimizin hatırasını her zaman yad edeceğiz. Onların bize şehit olarak bıraktığı bu bayrağı, bu ülkeyi hiçbir zaman yere sermeyeceğiz. Önümüzdeki dönemde bu ülkede hiçbir terörist kalmayıncaya kadar ve hiçbir bölgede en ufak bir huzursuzluk kalmayıncaya kadar son damlamıza kadar mücadele edeceğiz. Bu başarı çok yakında da gerçekleştirilecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.