Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'a seçimi hatırlattı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biden'a seçimi hatırlattı!
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Erdoğan'ı devirmek için açıkça muhalefete destek veren Biden, "Önümüzdeki beş yıl içinde sizinle görüşmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için açıkça muhalefete destek veren Joe Biden, seçin sonrası Erdoğan'la ilk kez bir araya geldi. Biden'ın, "Önümüzdeki beş yıl içinde sizinle çalışmak için sabırsızlanıyorum." ifadeleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, LITEXPO Sergi ve Fuar Merkezi'nde NATO Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi. Erdoğan'ın, Biden ile görüşmesinde, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da yer aldı.

BİDEN'A "ERDOĞAN'I DEVİRMEK İÇİN MUHALEFETİ DESTEKLEMELİYİZ"İN CEVABINI VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimden zaferle çıktığını ima ederek 5 yıl görevde olacağını söyledi ve Biden'e yaklaşan ABD seçimlerini hatırlatarak başarılar diledi.

Mesajı alan Biden bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gülümseyerek, "Önümüzdeki beş yıl için de sizinle görüşmek ve çalışmak için sabırsızlanıyorum." şeklinde yanıt verdi.

ABD Başkanı Biden'ın bu sözleri salondakileri de güldürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.