ABD'de!!!Ebola Karantina Kostümlerini Cadılar Bayramında Giyeceklermiş!!!

ABD'de!!!Ebola Karantina Kostümlerini Cadılar Bayramında Giyeceklermiş!!!
ABD'de!!!Ebola Karantina Kostümlerini Cadılar Bayramında Giyeceklermiş!!! ABD'de cadılar bayramı için kostüm satan bir mağazada Ebola hastalarını karantinaya alan görevlilerin giydiği kostümlerden satılması dikkat çekti!!!

ABD'de!!!Ebola Karantina Kostümlerini Cadılar Bayramında Giyeceklermiş!!!
 ABD'de cadılar bayramı için kostüm satan bir mağazada Ebola hastalarını karantinaya alan görevlilerin giydiği kostümlerden satılması dikkat çekti!!!
 

Bütün dünya Ebola tehdidinin farkında… Hastalıktan bugüne kadar ölenlerin sayısı yüzlerle ölçülüyor. İstanbul’da da geçen günlerde Afrikalı 5 işçi Ebola şüphesi ile hastaneye yatırılmıştı. Amerika ise kendi topraklarında da görülmesine rağmen Ebola  riskini henüz tam olarak kavramış gözükmüyor.

 

ABACA ajansının bugün servis ettiği fotoğraflara göre yaklaşan Cadılar Bayramı dolayısıyla kostümlerin satıldığı bir dükkanda eğlence için Ebola kostümü de satılıyor. Ebola kostümünden kasıt hastaları karantina altına almaya gelenlerin giydiği kıyafetler. Tehlike ne kadar büyük olsa da ABD halkı bunun daha farkına varmamış gibi. Öte yandan hastalık Avrupa’da da baş gösteriyor. Almanya’da bir kişi Ebola’dan dolayı hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.