Abdülkerim Bardakçı, "4 Büyükler"in transfer radarında

Abdülkerim Bardakçı, "4 Büyükler"in transfer radarında
Konyaspor'da sergilediği performansla yıldızı giderek parlayan Abdülkerim Bardakçı için 4 büyükler transfer sırasına geçti.

Konyaspor'da sergilediği performansla yıldızı giderek parlayan Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'un da devreye girdiği iddia edildi.

Trabzon'un yerel gazetesi Karadeniz, transfer komitesinin bir süredir izlediği Abdülkerim için Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da onay verdiğini, bordo-mavili ekibin ara transfer döneminde Konyaspor'un kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.

İlk olarak Beşiktaş'ın radarına giren Abdülkerim Bardakçı için daha sonra Fenerbahçe ve Galatasaray'da devreye girmişti. Trabzonspor'un da devreye girmesiyle "4 büyükler" olarak adlandırılan takımların transfer radarına dahil olan başarılı stoper için, bu çıkışını devam ettirmesi halinde, Avrupa'dan da transfer teklifi gelmesi sürpriz olmayacak.

Abdülkerim Bardakçı, yurt dışında oynamak istediği ligi ise Alman Bundesliga olarak açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum