Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe de devrede

Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe de devrede
İsmi hem yurt içinde hem de yurt dışındaki takımlarla anılan Konyaspor'un transferin gözde ismi Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe de devreye girdi.

Konyaspor'da transferin gözde ismi Abdülkerim Bardakçı için Fenerbahçe de devreye girdi. Beşiktaş'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği başarılı stoper için Fenerbahçe'nin bizzat Ali Koç aracılığıyla, Başkan Fatih Özgökçen'den izin alarak oyuncuyla temas kurduğu iddia edildi.

3 MİLYON EURO+OYUNCU TEKLİFİ İDDİASI

Öte yandan Fenerbahçe'nin Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor'a "3 milyon euro+oyuncu" teklifinde bulunduğu, Konyaspor yönetiminin bu teklifi kabul etmediği, Fenerbahçe'nin yeni bir teklif sunma hazırlığında olduğu da iddialar arasında.

'5 MİLYON AŞAĞISIYLA İLGİLENMİYORUZ'

Konyaspor Kulübü CEO’su Mustafa Göksu, geçtiğimiz günlere yaptığı açıklamada Abdülkerim Bardakçı için "5 milyon euro"nun altında gelen tekliflerle ilgilenmediklerini açıklamıştı.

İLHAN PALUT 1 YIL DAHA KALMASINI İSTİYOR

Kadronun korunmasını isteyen Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise, Abdülkerim'in en az 1 yıl daha takımda kalması yönünde yönetime rapor verdiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.