3 büyüklerin Abdülkerim savaşı! Dursun Özbek, Fatih Özgökçen'le görüştü

3 büyüklerin Abdülkerim savaşı! Dursun Özbek, Fatih Özgökçen'le görüştü
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'le görüştüğü öğrenildi

Konyaspor’da 4 büyüklerinde listesinde olan transferin gözde ismi Abdülkerim Bardakçı gündemdeki yerini korumaya devam ederken özellikle 3 büyükler arasında kıyasıya bir transfer mücadelesi yaşanıyor.

GALATASARAY 3 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARMAYA HAZIR

Takımın başına Okan Buruk’u getirmeyi hazırlanan Galatasaray da Abdülkerim Bardakçı için devrede. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'le görüşen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 27 yaşındaki stoper için ilk etapta 2,0 milyon euro+ oyuncu teklifinde bulunduğu belirtilirdi. Sarı-kırmızılı ekibin oyuncu renklerine dahil etmek için 3 milyon euroyu gözden çıkarmaya hazır olduğu ifade ediliyor.

BEŞİKTAŞ TEKLİF ARTIRACAK

Öte yandan Fenerbahçe’nin 2,2 milyon euro+ oyuncu (Samatta, Lemos, Meyer, Caulker) teklifinde bulunduğu başarılı stoper için daha önce resmi teklif yapan Beşiktaş’ın da son teklif vermeye hazırlandığı iddia edildi. Basında yer alan haberlere göre; siyah-beyazlılar maksimum 2,5 milyon euro+oyuncu teklifinde bulunacak.

KONYASPOR "3,5 MİLYON EURO+OYUNCU"YA İNDİ

Konyaspor yönetimi Abdülkerim Bardakçı için 5 milyon euro bonservis ücreti belirlerken Başkan Fatih Özgökçen, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada başarılı futbolcuyla ilgili gelen tekliflerin kendileri için tatmin edici düzeyde olmadığını belirtmişti.

Ancak gelinen noktada Abdülkerim'i takımda tutması zor gözüken yeşil-beyazlıların "3,5 milyon euro+oyuncu" teklifine onay vermeye hazır olduğu belirtiliyor.

TARIK ÜSTÜN: FENERBAHÇE'YE DAHA YAKIN

TRT Spor yorumcusu Tarık Üstün ise, "Transfer Günlüğü" programında "Abdülkerim Bardakçı Fenerbahçe'ye daha yakın" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum