Abdülkerim Bardakçı'nın menajeri Uğur Avadan: Kim çözerse o alacak

Abdülkerim Bardakçı'nın menajeri Uğur Avadan: Kim çözerse o alacak
Abdülkerim Bardakçı'nın menajeri Uğur Avadan, bonservis meselesini çözen kulübün oyuncuyu alacağını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sunduğu "Spor Kazanı" programına canlı yayın konuğu olan Abdülkerim Bardakçı'nın menajeri Uğur Avadan, başarılı oyuncuyla ilgili medyada yazıların doğru olduğunu belirterek Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un oyuncuyla ilgilendiğini söyledi.

MEDYADA YAZILANLAR DOĞRU

Avadan, ''Kulüplerin ilgisi var. Kulüpler Konyaspor'la görüşüyor. Öncelikli olarak çözülmesi gereken konu bonservis meselesi. Konyaspor başkanı Fatih Beyle görüşüyor kulüpler. Hangi kulüp çözer bilemiyorum ama ben çözüleceğine inanıyorum. Benim inancım çözüleceği yönünde" dedi.

ŞU AN TOP KONYASPOR'UN ELİNDE

Uğur Avadan, Abdülkerim'in iradesinin ne yönde olduğu ile ilgili soruya, "Sözleşmeli futbolcunun irade koyması doğru olmaz. Herkesin gönlünde bir kulüp olması normaldir ama Konyaspor'un da bir menfaati var burada. En uygun olan tarafla kulüp anlaşırsa o zaman duruma bakacağız. Şu an top Konyaspor'un elinde. Konyaspor görüşüyor, biz de buna saygılı davranıyoruz. Fatih Başkana da güveniyoruz. Görüşmelerin iyi gittiğini de biliyoruz." şeklinde cevap verdi.

BEŞİKTAŞ RESMİ TEKLİF YAPTI

Beşiktaş'ın teklifi karşısında Konyaspor'un 5 milyon istediği yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Benim rakamlarla ilgili çok bir şey söylemem doğru olmaz. Beşiktaş anlaşırsa KAP'a açıklama yapacak. Evet Beşiktaş'ın resmî bir teklifi oldu. Beşiktaş için transfer penceresi kapanmış değil" değerlendirmesinde bulundu.

GALATASARAY BENİMLE BAĞLANTIYA GEÇMEDİ

Uğur Avadan, Galatasaray'la ilgili olarak ise şunları söyledi: "Galatasaray benimle bağlantıya geçmiş değil ama Konyaspor'la geçmiş olabilir. Biliyorsunuz orada bir seçim süreci var. Herkes kadrosunu erkenden kurup kampa hazır girmek istiyor. Transfer de henüz resmi olarak başlamadı. Ama gelecek haftadan itibaren yeni yönetim transfer operasyonlarını sonuçlandırmaya çalışacaktır."

KİM ÇÖZERSE O ALACAK

Görüşmelerin sürdüğü ifade eden Avadan, "Ben çözüleceğine inanıyorum. Hangi kulüp çözerse sonuca ulaşacak. Konyaspor anlaştıktan sonra biz konuşuruz. Fatih Başkan görüşmeleri yapıyor. Müzakereler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

GİTME İHTİMALİNİ YÜKSEK GÖRÜYORUM

"Abdülkerim'i seneye 4 büyüklerde göreceğiz diyebilir miyiz?" şeklindeki soruya Uğur Avadan, "Net konuşmak doğru olmaz ama ben Abdülkerim'in transfer ihtimalini daha yüksek görüyorum. Biz Fatih Başkanın doğru ve adaletli karar vereceğine inanıyoruz" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum