Abdülkerim ve Amir, İstanbul'da transfer gündeminin ilk sırasına oturdu

Abdülkerim ve Amir, İstanbul'da transfer gündeminin ilk sırasına oturdu
Sabah, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un telefonla görüştüğü Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı’nın transferi için anlaştığını yazdı.

3 büyüklerle birlikte Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan transferin gözde iki ismi Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı ve Amir Hadziahmetovic İstanbul basınında bir numaralı transfer gündemi olmaya devam ediyor.

Özellikle Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yarışa girdiği Abdülkerim Bardakçı için ve yine transferin gözde ismi Amir Hadziahmetovic için her gün, her saat yeni haberler yapılıyor ve farklı iddialar ortaya atılıyor.

Son olarak Sabah, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un telefonla görüştüğü Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Amir Hadziahmetovic ve Abdülkerim Bardakçı’nın transferi için anlaştığını yazdı.

"KONYASPOR 11 MİLYON EURO İSTEDİ"

Sabah'ın haberinde, "Fenerbahçe transferde gaza bastı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, önceki gün Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'i arayıp 25 yaşındaki ön libero Amir Hadziahmetovic ve 27 yaşındaki stoper Abdülkerim Bardakçı'yı istediklerini söyledi. İki futbolcu için toplam 11 milyon Euro bonservis talep eden Konyaspor'un, Fenerbahçe'nin iki oyuncuyu birden alacak olması nedeniyle indirim yapacağı öğrenildi. Anlaşmanın sağlandığı ve Kim Min-Jae'nin satışının ardından transferlerin noktalanacağı ifade edildi. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da talip olduğu oyuncuların F.Bahçe'yi tercih ettiği kaydedildi. Abdülkerim, Kim'in muhtemel ayrılığı sonrası stoper rotasyonunda Szalai ile rekabete girecek. Amir ise Jesus'un savunmanın önüne konuşlandıracağı pasör olacak. " ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum