Abdullah Avcı: O Skorları Ben Alsaydım Letonya'da Kalmıştım

Abdullah Avcı: O Skorları Ben Alsaydım Letonya'da Kalmıştım
Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı, "Takımın başında ben olsam, Letonya maçı 1-1 bitince orada kalırdım. Türkiye'ye dönemezdim." dedi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TRT Spor'da yayınlanan Futbol VIP adlı programa konuk oldu.

Milli takımı çalıştırdığı dönemden Türk futbolunun günümüzde yaşadığı sorunlara kadar birçok konuya değinen Avcı, Letonya ile 1-1 berabere kalan takımın başında kendisinin olması halinde Türkiye'ye dönemeyeceğini iddia etti.

"O SKORLARI ALSAM..."

"Ben o skorları alsaydım Letonya'da kalmıştım" diyen Avcı, "Bugün benim oyuncu kadrom devam ediyor, o günlerde çok eleştirilmiştim. Demekki 3 yıl geriden takip ediliyorum. Anlık başarılarla hareket mi edeceğiz? Galatasaray'ı yendik 'Zafer kazandınız' dediler ben de 'Hayır zafer değil maç kazandık' dedim." ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIM İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM"

Milli takımdaki dönemini başarılı bulmadığını belirten Avcı, "Milli takımda bana %20 saha içi %80 saha dışı demişlerdi. Hadi ya demiştim. Saha içini yönettim ama saha dışında başarısız oldum. Tatile gittiğim yerler bile konuşuldu. Yüz kızartıcı bir suç işlemedim. Milli takım için çok uğraştım. Bıraktığım oyuncular oynuyor. Yardımcılarım Tayfun Korkut ve Okan Buruk oyuncu olarak Türk futboluna çok şey kattı. Bu iki isim için de çok eleştirildi. Bugün bir teknik adamımız dünyanın çeşitli yerlerinde görev aldığı zaman manşetlerden inmiyor. Ama Tayfun 40 yaşında Bundesliga'da..." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.