Abdullah Gül Üniversitesi yarı finali hedefliyor

Abdullah Gül Üniversitesi yarı finali hedefliyor
Kulüp sportif direktörü Bozbey: "Galatasaray'ı mağlup edip seride durumu 2-1'e getirerek, yarı finale yükselmeyi hedefliyoruz"

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında yarın karşılaşacakları Galatasaray'ı mağlup ederek, yarı finale yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final serisinde durumun 1-1 olduğunu hatırlattı.

Saha ve seyirci avantajını kullanarak turu geçen taraf olmak istediklerine vurgu yapan Bozbey, şunları kaydetti:

"İkinci maçta erteleme nedeniyle takımımızın motivasyonu bozuldu ve yenildik. İstanbul'da rakibimizi yenerek 2-0 ile turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Yarın turu geçen taraf belli olacak. Galatasaray'ı mağlup edip seride durumu 2-1'e getirerek yarı finale yükselmeyi hedefliyoruz. Teknik heyet ve takımımıza güvenimiz tam. İnşallah yarın turu geçen taraf biz oluruz."

Taraftardan destek isteyen Bozbey, "Onların desteğiyle takımımız daha etkili oluyor. Yarın onlardan tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Bu çok önemli maçta bizi yalnız bırakmayacaklarını düşünüyoruz. Umarım yarın taraftarımıza önemli bir galibiyet sevinci daha yaşatırız." diye konuştu.

Abdullah Gül Üniversitesi-Galatasaray maçı yarın saat 18.00'de Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.