Abdullah Gül Üniversitesi'nde galibiyet sevinci

Abdullah Gül Üniversitesi'nde galibiyet sevinci
Kulüp sportif direktörü Bozbey:- "İlk maçı kazanarak, yarı finale yükselme adına önemli adım attığımızı düşünüyorum"

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde play-off çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı yenerek, yarı finale yükselme adına önemli adım attıklarını söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çeyrek final serisinin ilk maçında konuk ettikleri Galatasaray'ı 67-55 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Ahmet Bozbey, şöyle devam etti:

"Galatasaray ile oynadığımız maçlar hep çekişmeli geçiyor. Bu sezon Galatasaray'a yenilmemek ve 3 maçta galip gelmek sevindirici. İnişli, çıkışlı bir sezon geçirdik o yüzden bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu seriyi geçmeye de ihtiyacımız var. Bunun için çalışıyoruz, oyuncular da farkında. Saha avantajını kulandık. İlk maçı kazanarak, yarı finale yükselme adına önemli adım attığımızı düşünüyorum. Oyuncularımız çok iyi mücadele etti ve haklı galibiyet aldık."

Bozbey, taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.