Abdurrahman Çardakoğlu Akşehir'de aday adayı

Abdurrahman Çardakoğlu Akşehir'de aday adayı
 Editör
Akşehir Ak Parti'de Belediye Başkanlığı için ilk başvuru Çardakoğlu’ndan geldi.

Abdurrahman Çardakoğlu Akşehir Ak Parti'de Belediye Başkanlığı için ilk başvuru yapan kişi oldu.

Abdurrahman Çardakoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Öncelikle, ilçe başkanlığı dönemimde şahsıma ve teşkilatımıza verdiğiniz destekler adına için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aslında herkesin ve her kesimin ilçe başkanı olabilmeyi sizlerin sayesinde başardığım için ayrıca mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bildiğiniz gibi sevdası ve rüyası Akşehir olanın önünde hiçbir engel duramazmış. Biz de sevdamız için daha çok çalışmak, ilçemizi her alanda Marka Şehir yapmak, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızla huzuru ve mutluluğu paylaşmak istiyoruz. Yıllardır bu şehrin sokaklarında sizlerle birlikte yürüyen, dertlerinizle dertlenen, sevinçlerinizle şenlenen bir kardeşiniz ve Akşehir'in öz evladı olarak sizlerden çıktığım bu yolda desteklerinizi istiyorum. İnanın bu şehirdeki çiftçimizin alın teri, sabahtan dükkânını açan esnafımızın besmelesi, annelerimizin duası, gençlerimizin umudu ve emekçilerimizin yorgunluğu her gün bu yolda bizlere güç verecektir."

ardakoglu.jpeg

"BEN DEĞİL BİZ OLMAK İÇİN"

Akşehir'e Cumhur İttifakı, parti, vekiller ve belediye başkanları sayesinde birçok yatırımın kazandırıldığını ve kazandırılmaya da devam edileceğini belirten ülkenin zorlu bir dönemden geçtiği bu günlerde vatandaşların birbirine her zamankinden daha fazla sahip çıkması gerektiğini ifade eden Çardakoğlu, '' Millet aşkı ile büyüyen ve bu kutlu yürüyüşe ışık tutan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Ak Parti’miz ile İlçemizi daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Daha müreffeh bir Türkiye için, canla başla çalışarak, ben değil biz olmak, ayrıştıran değil birleştiren olmak için 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde doğup, büyüdüğüm ata toprağım Akşehir’imize Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Sonuç ne olursa olsun kazananın Akşehir olacağını bilmekteyim. Karar verdiğimiz günden itibaren desteklerini esirgemeyen kıymetli aileme, İl Başkanımız Hasan Angı Bey ve yönetimine, Bölge Milletvekilimiz Orhan Erdem Bey başta olmak üzere tüm Vekillerimize, Ak Parti İlçe Teşkilatımıza, Cumhur İttifakı ortaklarımız başta MHP İlçe Teşkilatımız olmak üzere tüm partilerimize şükranlarımı sunuyorum.Bu süreçte tüm hemşerilerimin desteği ve duasına gönülden talibim. 2024 yerel seçimlerinin ülkemize Konya'ya ve Akşehire hayırlar getirmesini temenni ederek hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.