Ablasını ile eniştesini öldüren şahıs intihar etti

Ablasını ile eniştesini öldüren şahıs intihar etti
Osmaniye'de, tartıştığı ablası Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli'yi av tüfeğiyle öldüren Hacı Ahmet Cengiz intihar etti.

Osmaniye Sumbas'ta medyana gelen acı olayda bir kişi ablası ve eniştesini öldürdükten sonra intihar etti.

İHA'dan alınan habere göre; Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, tartıştığı ablası Şadiye Özerli(41) ve eniştesi Yusuf Özerli'yi(46) av tüfeğiyle öldüren Hacı Ahmet Cengiz(33) intihar etti.

iha-20240522aw210114-1.jpg

Olay, gece saatlerinde Sumbas ilçesi Gaffarlı köyü Şırnak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir süre önde cezaevinden çıkan Hacı Ahmet Cengiz daha önce tartışma yaşadığı ablası Şadiye Özerli ile eniştesi Yusuf Özerli'nin evine geldi. Ablası ve eniştesiyle tartışmaya başlayan Cengiz yanında getirdiği av tüfeğiyle ablası ve eniştesine ateş ederek olay yerinden uzaklaştı.

Sabah oğlunun evine kahvaltıya gelen baba Ahmet Özerli oğlu ve gelinin cansız bedenlerini görünce durumu 112 sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri Hacı Ahmet Cengiz'i de yaklaşık 1 kilometre ileride ölü olarak buldu. Cengiz'in ablası ve eniştesini öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi.

Şadiye Özerli, Yusuf Özerli'nin ve Hacı Ahmet Cengiz'in cenazeleri otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.