Acı haber: Ölü sayısı 7'ye yükseldi

Acı haber: Ölü sayısı 7'ye yükseldi
Ankara'da sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in yaptığı kazada ölü sayısı 7'ye yükseldi. Yaralı sayısı da 46 olarak açıklandı

Ankara'da sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in yaptığı kazada ölü sayısı 7'ye yükseldi. Yaralı sayısı da 46 olarak açıklandı. Yaralıların üçünün durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Saat 06.30'da Ankara'dan Konya'ya hareket eden Yüksek Hızlı Tren ile aynı yolda bulunan ve yol kontrolü yapan kılavuz trenin Çiftlik Mevkisi'nde çarpışması sonucu kazanın meydana geldiğini bildirilmişti. 

Ankara Valiliğinden YHT kazasına ilişkin yapılan açıklamada, “1'i makinist 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır olmak üzere 46 vatandaşımız da yaralanmıştır” denildi. 

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren ile yol kontrolü yapan kılavuz trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazaya ilişkin Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada; “Ankara'da sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Trenin, Marşandiz istasyonuna girişi esnasında raylarda bulunan kılavuz tren ile çarpışması sonucu meydana gelen kaza ile ilgili olarak yürütülen çalışmalarda yapılan son tespitlere göre 1'i makinist 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır olmak üzere 46 vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız ilimizdeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Kaza yerinde arama kurtarma çalışmaları devam etmekte olup gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir” denildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.