Acil çıkış aranıyor

Acil çıkış aranıyor
Haftayı küme hattındaki Osmanlıspor ile aynı puanda kapatan Konyaspor, ligin 14. haftasında formda ekiplerden Bursaspor’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yarın oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası derken oyuncuların yorgunluğu ve form düşüklüğünü iliklerinde hissetmeye başlayan Atiker Konyaspor, yeni bir çıkış arayışına girdi. Yeşil-beyazlılar Avrupa kupalarındaki serüvenine hemen hemen nokta koyarken, Türkiye Kupası’nda da Batman Petrolspor ile eşleşmenin avantajını kullanarak as oyuncuları dinlendirdi. Konyaspor, yarın oynanacak Bursaspor maçıyla birlikte çıkış aradığı Süper Lig’e dönecek. Yarın Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

ÇIKIŞ ARIYOR

Oyuncuların form düşüklüğüyle sancılı bir sürece giren Konyaspor, yaşanan puan kayıplarının neticesinde haftayı küme hattında tamamlayan Osmanlıspor ile aynı puanda yer aldı. Yeşil-beyazlılar averajla küme hattının bir basamak üzerinde bulunurken, taraftarını da tedirgin etti. Yeşil-beyazlılar, yarın kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçını kazanarak kendine temiz bir sayfa açmak istiyor.

DÜDÜK UMUT MELER’DE

Konyaspor ile Bursaspor arasında oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Halil Umut Meler’in yöneteceğini açıklandı. Meler’in yardımcıları Alpaslan Dedeş ve Cevdet Kömürcüoğlu oldu. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Erkan Özdamar olarak belirlendi.

KONYASPOR’DA 6 EKSİK OYUNCU VAR

Yarın Bursaspor ile kritik bir maça çıkacak Konyaspor, sakatlıkları nedeniyle 6 futbolcusundan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlı takımda Abdou Razack Traore, Jens Jonnson, Necj Skubic, Mehdi Bourabia, Volkan Fındıklı ve Kadir Kaan Özdemir Bursaspor’a karşı forma giyemeyecek. Öte yandan rakip Bursa’da ise stoper Ekong sakatlığı nedeniyle Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum