Acun Ilıcalı'nın Gözü Nurella'nın Programında!

Acun Ilıcalı'nın Gözü Nurella'nın Programında!
TV8'in patronu Acun Ilıcalı, reyting sıralamasında 1. liği kimselere kaptırmayan "Bu Tarz Benim" programına dikti. Yapımcı firmayla görüşmelere başlayan Acunn Medya, şimdilik programın sözleşmesi devam ettiğinden dolayı beklemede.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, reyting sıralamasında 1. liği kimselere kaptırmayan "Bu Tarz Benim" programına dikti. Yapımcı firmayla görüşmelere başlayan Acunn Medya, şimdilik porgramın sözleşmesi devam ettiğinden dolayı beklemede.

 

"BU TARZ BENİM" REYTİNGLERİ ALT ÜST EDİYOR!

 

Show TV'de hafta içi her gün ve cumartesi günleri yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu "Bu Tarz Benim", reyting sıralamasında birincilik koltuğunu kaptırmıyor.

 

Yarışmanın büyük ilgi görmesiyle gelen tekliflerin arkası kesilmiyor. İşte o tekliflere bir yenisi daha eklendi.

 

 

ACUNN MEDYA TAKİPTE

 

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' programını kanalına transfer etmek için teklif sunduğu iddia edildi.

 

Fakat programın Show tv ile olan sözleşmesi devam ettiği için anlaşma henüz gerçekleşmedi. Ancak görüşmeler hala sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.