Adalet Bakanı Bozdağ:

Adalet Bakanı Bozdağ:
"Bizim de gönlümüz arzu ediyor ki artık kan hiçbir yerde olmasın, gözyaşı hiçbir yerde olmasın. İnşallah bunu temin etmekte muvaffak oluruz"

SİİRT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim de gönlümüz arzu ediyor ki artık kan hiçbir yerde olmasın, gözyaşı hiçbir yerde olmasın. İnşallah bunu temin etmekte muvaffak oluruz" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bozdağ, Güres Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Çay ocağından oturup vatandaşlarla sohbet eden Bozdağ, daha sonra bir dönercide döner keserek vatandaşlara ikramda bulundu.

Vatandaşların Çözüm Süreci'nin yeniden başlatılması talebine Bozdağ, teröristlerin açtığı çukur ve barikatlar durduğu, teröristler varlığını sürdürdüğü sürece terörle etkin şekilde mücadeleye devam edileceğini belirtti.

Türkiye'nin bin yıldır birlik ve dirlik içinde olduğunu ifade eden Bozdağ, bunun nice bin yıllar devam edeceğine emin olduğunu vurguladı.

Siirt halkına teşekkür etmek istediğini dile getiren Bozdağ, şunları kaydetti:

"Siirt halkı her zaman huzurdan yana tavır koymuştur. Birliğe, dirliğe hep sahip çıkmıştır. Ben onun için sizin şahsınızda bütün Siirtli hemşehrilerime de gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah kanın durduğu, gözyaşının dindiği bir Türkiye'yi hep beraber bulmaya çalışacağız. Biz de hükümet olarak samimi bir şekilde bunun için mücadele ediyoruz, netice alıncaya kadar da tabi bu mücadelede devam edecek. Bizim de gönlümüz arzu ediyor ki artık kan hiçbir yerde olmasın, gözyaşı hiçbir yerde olmasın, inşallah bunu temin etmekte muvaffak oluruz."

Daha sonra Polis Evi'nde verilen yemeğe katılan Bozdağ, basına kapalı devam eden yemeğin ardından kentten ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.