Adalet Bakanı Bozdağ:

Adalet Bakanı Bozdağ:
"Eminim Sayın Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkan kelimeler ve cümleler dahi Kılıçdaroğlu'nun ahlaki ve fikri iflasından rahatsızdır"

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadelere ilişkin, "Eminim Sayın Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkan kelimeler ve cümleler dahi Kılıçdaroğlu'nun ahlaki ve fikri iflasından rahatsızdır." değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, bugün TBMM'de yaptığı konuşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Bozdağ, "Bugünkü grupta Cumhurbaşkanımız hakkındaki sözleri, CHP Genel Başkanı K. Kılıçdaroğlu'nun ahlaki ve fikri iflasıdır. Eminim Sayın Kılıçdaroğlu'nun ağzından çıkan kelimeler ve cümleler dahi, Kılıçdaroğlu'nun ahlaki ve fikri iflasından rahatsızdır. Ahlaksızlara, edepsizlere, küfürbazlara ve bilimum seviyesizlere hep birlikte diyelim ki edep ya hu, ahlak ya hu, utan ey utanmaz." ifadelerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.