Adalet Bakanı Bozdağ, Siirt'te

Adalet Bakanı Bozdağ, Siirt'te
SİİRT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale'yi makamında ziyaret etti.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere...

SİİRT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale'yi makamında ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bozdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale'yi makamında ziyaret etti. Bozdağ, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli tarih, kültür ve medeniyet merkezlerinden birisi olan Siirt'te bulunduklarını söyledi.

Ziyaret çerçevesinde Adalet Bakanlığının hem çalışmalarını değerlendirmek hem de valilik ve diğer birimlerle istişarede bulunacaklarını ifade eden Bozdağ, partisinin il danışma meclis toplantısına da katılacağını belirtti.

Bozdağ, "Yapmamız gerekler varsa onlarla ilgili hazırlıkları, çalışmaları arkadaşlarımız yapacak. Ayrıca Siirt’in sorunlarına ilişkin de yetkililerden bilgi almak, bizim Bakanlık olarak çözmemiz gerek konuları çözüme kavuşturmak. Yönetimimizin diğer bakanlıkları gereken konularda da diğer bakan arkadaşlarımızla çözmeye çalışacağız. Siirt halkına selamlar ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Bozdağ, toplantının ardından Siirt Baro Başkanı Cemal Acar'ı da ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.