Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta:

Adalet Bakanı Bozdağ, Yozgat'ta:
"Polis teşkilatımız bugün geldiği nokta itibarıyla ülkemizin dört bir yanında anayasamızın ve yasalarımızın kendilerini yüklediği görevi gerçekten büyük bir başarı ile yürütmektedir"

YOZGAT (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Polis teşkilatımız bugün geldiği nokta itibarıyla ülkemizin dört bir yanında anayasamızın ve yasalarımızın kendilerini yüklediği görevi gerçekten büyük bir başarı ile yürütmektedir.'' dedi.

Bozdağ, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yılı dolayısıyla Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'ni (POMEM) ziyaret ederek, okul müdürü Şaban Kütükoğlu'dan bilgi aldı.

Ziyarette öğrencilere hitap eden Bakan Bozdağ, bugünün emniyet teşkilatı ve polisleri için tarihi bir gün olduğunu ifade etti.

Emniyet teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünü ve polislerin gününü kutlayan Bozdağ, ''Sizlere başlayacağınız polislik mesleğinizde gönülden başarılar diliyorum. Şahsınızda halen görevini yapan, görevde bulunan bütün polislerimize ayrıca başarılar diliyorum. Ülkemizin huzuru, mutluluğu insanlarımızın huzur ve güvenliği için görev yaparken şehadet makamına yükselmiş bulunan bütün emniyet şehitlerimizi, güvenlik güçlerimize, şehadet makamına eren bütün şehitlerimize bir kez daha sizlerin huzurunda rahmet, minnet, şükran ve dua ile anıyorum. Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. İnanıyorum ki sizler, polis teşkilatımıza çok büyük güç katacaksınız.'' diye konuştu.

İnsanların, Türkiye'nin dört bir yanında huzur ve güvenlik içerisinde yaşamalarına polis adaylarının büyük katkılar sunacağını vurgulayan Bozdağ, şöyle devam etti:

"Suçlularla, suçlulukla, terörle, milletin huzur ve güvenliğini bozan her türlü olumsuzlukla etkin bir mücadeleyi başarıyla yürüteceksiniz. Siz vazifenizi iyi yaptıkça insanımız da evinde rahat uyuyabilecek, sokaklarında rahat gezebilecek, pek çok imkanı özgürce kullanabilecektir. Polis teşkilatımız bugün geldiği nokta itibarıyla ülkemizin dört bir yanında anayasamızın ve yasalarımızın kendilerini yüklediği görevi gerçekten büyük bir başarı ile yürütmektedir."

Bu zor görevde tüm polislere gönülden başarı dilediğine vurgu yapan Bakan Bozdağ, "Bunun üstesinden nasıl sizden önde gidenler geldiyse eminim ki, başladığınızda sizler de üstesinden başarı ile geleceksiniz. Yapacağınız görevlerde Allah her zaman yardımcınız olsun, koruyucunuz olsun diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, daha sonra polis adayı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.