Adalet Bakanı Gül'den Bolu Belediye Meclisinin yabancılara yönelik kararlarına tepki

Adalet Bakanı Gül'den Bolu Belediye Meclisinin yabancılara yönelik kararlarına tepki
"CHP'li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı. Onu da Bolu Belediyesi tamamlamış. Bu topraklara kin ve nefret tohumu atmaya kalkışanlar, asla başarılı olamayacaklar"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Bolu Belediye Meclisinde alınan kararlarla bazı belediye hizmetlerinde yabancılardan farklı ücret alınmasına tepki göstererek, "Bu topraklara kin ve nefret tohumu atmaya kalkışanlar, asla başarılı olamayacaklar." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Gül, "CHP'li belediyelerin dikmediği bir tek ırkçılık heykeli kalmıştı. Onu da Bolu Belediyesi tamamlamış. Bilsinler ki kamu hizmetinden yararlanmada herkes eşittir. Bu topraklara kin ve nefret tohumu atmaya kalkışanlar, asla başarılı olamayacaklar." değerlendirmesinde bulundu.

Bolu Belediyesi Meclisinde dünkü bütçe görüşmelerinde, yabancıların yabancılarla evlenmesi halinde ödeyecekleri nikah ücreti 100 bin lira, suyun metreküpü ise yabancılar için 2,5 dolar olarak belirlenmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.