Adana ASKİ Başantrenörü Artun:

Adana ASKİ Başantrenörü Artun:
"Önümüzde Edirne Belediyesi Edirnespor maçı var. Bizim için ligin en önemli maçı diyebilirim. Tek hedefimiz kazanmak"

ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin başantrenörü Kaan Artun, tek hedeflerinin bu hafta oynayacakları Edirne Belediyesi Edirnespor maçını kazanmak olduğunu belirtti.

Artun, yazılı açıklamasında, bu sezon lige kötü başladıklarını, sakatlıklar, olumsuzluklar ve uyumsuzluk gibi konular nedeniyle sorunlar yaşadıklarını kaydetti.

İkinci devre transferler sonucu daha iyi basketbol oynadıklarını ve aile havasını yakaladıklarını vurgulayan Artun, " Önümüzde Edirne Belediyesi Edirnespor maçı var. Bizim için ligin en önemli maçı diyebilirim. Tek hedefimiz kazanmak. Tüm çalışmalarımız bu yönde” ifadelerini kullandı.

Adana ASKİ Kaptanı Ceyda Sinan da Edirne ekibi ile oynayacakları maçı taraftarlarla birlikte kazanmak istediklerini bildirdi.

Adana ASKİ ile Edirne Belediyesi Edirnespor arasındaki maç 26 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.