Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü:

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü:
"Takımımızın Süper Lig'e çıkması için çalışıyoruz"

ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un başkanı Sedat Sözlü, Süper Lig'e çıkmak için çalıştıklarını söyledi.

Sözlü, Adana Erkek Anadolu Lisesi'nde kulüpleri tarafından organize edilen, gençlere sporu sevdirmeyi hedefleyen eğitim paneline katıldı.

Burada öğrencilere hitap eden Sözlü, okulda büyük coşkuyla karşılanmalarından duyduğu mutluluk ve memnuniyeti belirtti.

Sözlü, "Bu genç yaşınızda Adana Demirspor'a duyduğunuz o saf sevgi karşısında bir kez daha hem sizlerle hem de takımımızla gurur duydum. Bu sevginin farkındayız. Takımımızın Süper Lig'e çıkması için çalışıyoruz. Sizler de bağlılık duyduğunuz şeylere her zaman sahip çıkmaktan geri durmayın" ifadelerini kullandı.

Kulübün genel koordinatörü Ali Yücel de eğitim alınan kuruma karşı gelişen aidiyet duygusunun, başarının kapısını açabilecek güce sahip olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından teknik direktör Osman Özköylü, futbolcular Michael Pote ve Ozan Tahtaişleyen de öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Panelin ardından kura çekilişiyle bir öğrenciye forma hediye edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.