Adana'da 50 ruhsatsız silah ele geçirildi 9 kişi tutuklandı

Adana'da 50 ruhsatsız silah ele geçirildi 9 kişi tutuklandı
Adana'da Seyhan polisi bir hafta boyunca yaptığı çalışmalarda 50 ruhsatsız silah ele geçirdi.

Adana'da Seyhan polisi bir hafta boyunca yaptığı operasyonlarda 50 ruhsatsız silah ele geçirdi. Silah yakalatan 9 kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı araştırma, devriye ve bekçiler devriye görevlerini icra ettikleri esnada yaptığı çalışmalarda suçlulara göz açtırmamayı sürdürüyor.

20240122aw125285-0.jpg

Yapılan asayiş uygulamaları ve devriye görevleri esnasında, 31 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet ruhsatsız tüfek, 4 adet kurusıkı tabanca, 56 adet şarjör, 882 adet mermi, 2 adet balistik çelek yelek, 18 adet tabanca namlusu, 75 adet uyuşturucu hap, 704,88 gram narkotik madde, 6 kilogram gümrük kaçağı tütün yakalandı.

Yapılan GBT sorgularında çeşitli suçlardan aranan 258 kişi de yakalandı. Araç plaka sorgularında ise çalıntı 17 araca el konularak, sahiplerine teslim edildi.

Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 15 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.