Adana'da gazeteciye darp iddiası

Adana'da gazeteciye darp iddiası
Adliyeye sevk edilen 3 zanlı tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da Ekspress gazetesi imtiyaz sahibi Hakan Bülent Yardımcı'yı darbettiği ileri sürülen şüpheli ile olay sırasında gözcülük yaptığı iddia edilen 2 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, 26 Nisan'da Atatürk Caddesi'nde Yardımcı'yı darbettikten sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarından Yardımcı'yı darbeden kişinin Sadullah G. (32) olduğunu belirleyen ekipler, olay sırasında Bilal A. (32) ve Halil Ç'nin (32) de caddede gözcülük yaptığını tespit etti.

Arandıklarını öğrenen zanlılar, Kozan ilçesinde polise teslim oldu. Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, üç zanlının da tutuklanmasına karar verdi.

Zanlıların, olayın ardından Yüreğir Otogarı'na gittikleri, minibüsle Kozan ilçesine kaçtıkları, Yardımcı'yı darbeden kişinin eski boksör olduğu öne sürüldü.

Yardımcı, 26 Nisan'da, Atatürk Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada yumruklu saldırıya uğramış, sağ elmacık kemiği kırılmış, göz kapağının üzerindeki kemikte de çatlak oluşmuştu. Adana Numune Eğitim Hastanesinde tedaviye alınan Yardımcı, önceki gün taburcu edilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.