Adana'da uyuşturucu operasyonu

Adana'da uyuşturucu operasyonu
Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 10 kişi tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'da uyuşturucu satışı yapan kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İncirlik, Şakirpaşa, Barbaros ve Yeşiloba mahallelerinde uyuşturucu satışı yapanlara yönelik operasyon düzenledi.

Belirlenen sokakların girişlerinde önlem alan ekipler, 14 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde ve sokaktaki metruk yerlerde yapılan aramalarda ise 29 kilo 600 gram kubar esrar, 10 paket eroin ve uyuşturucu satışından elde edilen bin 100 lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 10'u sevk edildiği mahkemece tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada operasyon anında kaydedilen görüntülerde de ara sokaklardan şüphelilerin bulunduğu yere hareket eden ekiplerin, kaçan zanlıları bir süre kovaladığı görülüyor.

Kovalamanın ardından yakalanan zanlıların üzerlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçiriliyor. Öte yandan polis ekipleri, taşların altında yaptıkları aramalarda da bir miktar uyuşturucu madde buluyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.