Adana'daki silahlı kavga

Adana'daki silahlı kavga
Yüreğir ilçesinde iki komşu aile arasındaki kavgada yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti

ADANA (AA) - Adana'da dün, iki komşu aile arasında çıkan silahlı kavgada ölenlerin sayısı ikiye yükseldi.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi'nde iki komşu aile arasında belirlenemeyen nedenle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan Meryem Derinpikap (47), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Derinpikap'ın hayatını kaybetmesiyle kavgada ölenlerin sayısı da ikiye yükseldi.

Meryem Derinpikap'ın kavga nedeniyle sokağa çıkan eşini çağırmak için arkasından gittiği ve olayın ortasında kalarak silahla vurulduğu belirtildi.

Bu arada, polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Dün, Akdeniz Mahallesi 500 Sokak'ta oturan iki komşu aile arasında belirlenemeyen nedenle kavga çıkmış, olayın büyümesi üzerine ismi henüz öğrenilemeyen iki şüpheli, pompalı tüfek ve tabancayla diğer aileye ateş etmişti.

Olayda hastaneye yetiştirilmeye çalışılan ağır yaralı Adilcan Ortatepe (16) yolda hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan Meryem Derinpikap ise Çukurova Devlet Hastanesine, diğer ağır yaralı Mert E. (17) ise Numune Eğitim Hastanesine kaldırılmıştı.

Olayın gerçekleştiği sokağa sevk edilen polis ekipleri, iki şüphelinin saklandığı ihbarını aldıkları bir evde yaptığı aramada olayda kullanılan pompalı tüfeği ele geçirmiş, şüphelilerden birini yakalamıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.