Adapark’ta yaşam başladı

Adapark’ta yaşam başladı
Adem Bulut İnşaat’ın önemli projesi Adapark Konaklarında yaşam başladı.

Konya’nın öncü firmalarından olan Adem Bulut İnşaat’ın önemli projesi Adapark Konakları cazip seçenekleri ile gözde olmaya devam ediyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 konseptlerinden oluşan Adapark Konakları kişisel alanları ile standartların dışına çıkarak tam kapasite bir yaşam merkezi haline geliyor. 

adapark-1.jpg

Daire içlerinde hem kızartma üniteleri hem de daire sahiplerine özel Türk hamamı bulunuyor. Mutfakta daire sahiplerine özel kilerleri mevcut, çift taraflı tezgahlar ve dolaplar var. Yemek bölümü ayrı tutuldu. 5+1’lerde geniş aileler için toplamda 3 tane banyo bulunuyor. Ayrı bir mutfak olan kızartma ünitesi, banyolardaki Türk hamamı, mutfak kileri gibi projede olan bölümler kişiye özel kullanım alanı sağlıyor. Daire başına 2 kapalı otopark hakkı bulunuyor. Sosyal yaşam alanı olarak hem çocuklar için hem yetişkinler için yüzme havuzu, fitnes, sauna, Türk hamamı, buhar odası, masaj odası gibi çeşitli alanlar sunuluyor. 3+1 ve 4+1’lerin zeminlerinde kişiye özel bahçe hakkı da bulunuyor. 

adapark-3.jpg

Yaşamın başladığı Adapark Konakları ile ilgili konuşan Adem Bulut İnşaat Sahibi Adem Bulut, “Adapark projesine 2017’de başladık. 2018’de de temelini attık. Bu süreç kolay bir süreç değildi bizim için. 65 bin metrekareye yakın bir inşaat alanı var. İçinde 3+1, 4+1, 5+1 konseptini barındırıyor. Kendine ait özel alanları var. Bahçesi, peyzajı ve yaklaşık 24 bin metrekare arsası olan bir projemiz. Lokasyon olarak Yazır bölgesinde, Beyhekim caddesinde bulunuyor. Adapark okullara, hastanelere, üniversitelere, alışveriş merkezlerine yakın bir lokasyonu var. Hepsine 2-3 kilometre uzaklıkta bir proje. Bundan dolayı da tercih ediliyor” dedi.

adapark-14.jpg

ALNIMIZIN AKIYLA TESLİM ETTİK

adapark-6.jpg

2018 krizinde inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini ancak söz verilen tarihte Adapark Konaklarının tamamlandığını dile getiren Adem Bulut, “Tek handikapımız 2018 krizine yakalanmamız oldu. En büyük sevincimiz de bizden saire alan müşterilerimizi ve bizimle çalışan firmaları mahcup etmedik. Taahhüt ettiğimiz tarihte bitirip şu anda yaşamın başlaması bizi çok mutlu ettik. Şu anda alanların yüzde 50’si oturdu diyebiliriz. Taşınmalar başladı, 2 yıl önceki o zorlu süreç birçok inşaat firmasını durma noktasına getirirken bizim devam etmemiz biraz piyasada güveni artırdı. Aynı zamanda Adapark projesi, etrafındaki projelere göre değerlendirildiği zaman içinde birçok şeyi barındırınca bu da aslında alanlar için büyük bir memnuniyet oluşturdu. Bununla beraber satış rakamları da yükseldi. Elimizde çok daire kalmadı aslında, 20-25 kadar bir dairemiz kaldı. Şu anda onları da yavaş yavaş satıyoruz. Adapark projesi, bizim yaptığımız projeler arasında en büyüğü oldu. Tabii bu projeleri yapmak kolay değil, çok detaylı çalıştık ama sonuç olarak biz burayı bitirdik ve alnımızın akıyla teslim ettik” diye konuştu.

adapark-17.jpg

DAİRELER İNSAN İHTİYACINA GÖRE ŞEKİLLENİYOR

adapark-19.jpg

Pandemi ile birlikte de insan alışkanlıklarının değiştiğini ve gerçekleştirilen projelerde de kişisel alanlara daha fazla önem verileceğini ifade eden Bulut, İnşallah yeni projelerle devam edeceğiz.  Zaman geçtikçe insanların ihtiyaçları değişiyor. Bundan 10 yıl önceki ihtiyaçlarla şimdiki ihtiyaçları aynı değil. Pandemi biz oda sayısının fazla olması, özellikle bir homeofisin olmasının ihtiyaç olduğunu gösterdi. Site gibi yerlerde balkonların biraz daha geniş ve ferah olması gerektiğini gördük. Biraz da peyzajı ve bahçesi geniş olan yerler de üretmek gerekiyor aynı zamanda. Dairenin içinde daha kişisel alanların olması önemli, özellikle kadınlar içinde bir kilerin olması onların işlerini daha da kolaylaştırıyor. Bu projede misafir odasındaki banyo çok sevildi. Bunlar ilerleyen zamanlarda bütün projelere de yansıyacak. Özellikle bina girişleri, daire girişleri, mahremiyet noktası, kilerler insanların istediği bir şey. Adapark’ın karşısında 40 dairelik bir projeye başladık. İsmi Nazende konutları olacak. Yine bir proje görüşmemiz var” şeklinde konuştu.

adapark-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.