Adil Demirbağ: Taraftarımız itici gücümüz olacak

Adil Demirbağ: Taraftarımız itici gücümüz olacak
Konyaspor’un genç stoperi Adil Demirbağ, “Taraftarımız bizim için çok büyük güç olacak, sahada itici gücümüz olacak” dedi

 

Konyaspor’un genç stoperi Adil Demirbağ, Erzurum kampında değerlendirmelerde bulundu. Son derece iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Adil Demirbağ, “Kamp dönemi iyi. Gayet iyi çalışıyoruz. Gençler ve tecrübeliler birbirine yardımcı oluyor. Bunun sezona da yansıyacağını düşünüyorum. Tabi sezon kampını iyi geçirmek lazım. Bunun içinde hocalarımız sağ olsun ellerinden gelen her şeyi bize veriyorlar. Biz de en iyi şekilde antrenmanlarımızı yapıyoruz.” dedi.

KEMİK KADROMUZ DURUYOR

Takımda kemik kadronun durduğunu ve bunun içinde arkadaşlığın üst seviyede olduğunu ifade eden 23 yaşındaki stoper, “Kemik kadromuz duruyor. Geçen sene nasıl bir arkadaşlığımız varsa aynen devam ediyor. Kemik kadro durduğu için oyun sisteminde fazla bir fark yok gibi. Ama yeni gelecek arkadaşlar olacağı için o zaman nasıl bir fark olacağını göreceğiz. Konyaspor lige, iyi bir kadroyla, hazır olan bir ekiple  başlayacak. Kime şans gelirse ve iyi değerlendirirse o formayı giyecek.” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZ GÜÇ VERECEK

Taraftarların kendileri için itici güç olacağını belirten Adil Demirbağ, “Konyaspor taraftarıyla köklü bir camia. Taraftarımız bizim için çok büyük güç olacak, sahada itici güç olacak” dedi. Adil Demirbağ, yeni sezonda giyecekleri 100. yıl formaları içerisinde en beğendiği formanın siyah forma olduğunu ifade ederek, “Bütün formaları beğendim, iyi seçim olmuş ama en beğendiğim forma siyah forma diyebilirim.” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.