Adil Gür'e ne oldu? Adil Gür kimdir?

Adil Gür'e ne oldu? Adil Gür kimdir?
Bir televizyon kanalında, canlı yayın esnasında fenalaşan Adil Gür, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Adil Gür kimdir?

Habertürk ekranlarında Türkiye'nin Nabzı programında fenalaşan Adil Gür, telefonla yayına bağlanarak sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

ADİL GÜR KİMDİR?

Adil Gür, Malatya’nın bir köyünde 1965 yılında doğdu. Öğretmen baba ve ev hanımı annenin oğlu olan Gür, 6 yaşında Malatya’ya taşınarak ilk ve orta öğretimini burada tamamladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitimine devam etti. Araştırma sektörüne anketör olarak giren ve 1995 yılına kadar çeşitli araştırma şirketlerinde yöneticilik yapan Adil Gür, 1995 yılında ise A&G Araştırma Şirketi’ni kurdu. Adil Gür, 1995-2015 yılları arasında seçim tahminleri ile ismini duyurdu. Birçok siyasi ve sosyal içerikli araştırma yürütmektedir. Yaklaşık 3 yıldır Türkiye’nin çeşitli belediyeleri ile birlikte Dünya Bankası ve Avrupa Birliği kaynaklı “Vatandaş Karnesi – Başkan Dinliyor” adlı projeyi yürütmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.