Adım adım genel kurula

Adım adım genel kurula
Konyaspor yönetim kurulu, olağanüstü genel kurul için geri sayıma geçti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, kararın resmiyetini bu hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçının ardından gerçekleştirecek

Atiker Konyasporlu yöneticiler ligde kalmayı garantiledikten sonra bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Yönetimin gündeminde ise genel kurul vardı. Yeşil-beyazlı yöneticiler, genel kurula gitme konusunda ortak fikirde buluşurken, kararın resmiyete dökülmesi için ligin bitmesi beklemeye başladı.

AÇIKLAMADA GENEL KURUL SİNYALİ

Konyaspor yönetimi, Osmanlıspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ardından yaptığı teşekkür açıklamasında kongre sinyallerini verdi. Açıklamada, “Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu olarak, kulübümüzün önümüzdeki sezonlarda tarihi başarılarını tekrar edebilmesi ve bir kez daha ilklere imza atabilmesi için, en kısa sürede yeniden yapılanmayla ilgili gereken kararı alacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz” ifadeleri kullanıldı.

KULÜP TÜZÜĞÜNDE DEĞİŞİKLİK İSTENİYOR

Konyaspor taraftarı ve Konya halkı, yaklaşan genel kurulda daha adil bir seçim yapılması için kulüp tüzüğünde değişime gidilmesini ve Konya halkından dileyen herkesin kulübe üye olmasını istedi. Genel kurulda kulübün gerçek sahibi olan Konya halkının bu istek ve arzusuna saygı gösterilip değişime gidilmesi bekleniyor.

FENER MAÇI MİLAT

Sezonun en rahat maçında bu hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, bu maçın ardından milat sürecek. Genel kurula gidecek yeşil-beyazlılar, akabinde yeni sezon planlamasına başlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum