Adis Jahovic, beklenenin altında

Adis Jahovic, beklenenin altında
Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic, kendisinden beklenen performansın altında kaldı. Makedon golcü, geride kalan sezonun ilk 8 haftasında 9 gol atarken, bu sezonun ilk 5 maçında 1 gol atabildi. Jahovic, son 2 maçta da gereksiz gördüğü kırmızı kart n

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Adis Jahovic, bu sezon kendisinden beklenen performansı şu ana kadar veremedi. Geride kalan sezon devre arası transfer döneminde Göztepe’den transfer edilen golcü oyuncu, geçen sezonun 8. haftasına kadar 9 gol atarken, bu sezon 1 gol atabildi. Jahovic, son 2 lig maçında da kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

GEÇEN SEZON 9 GOL ATTI

Adis Jahovic, geride kalan sezona Göztepe formasıyla başlarken, ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ligin ilk 8 haftasında 9 gol atan Makedon golcü, 1 maçta hat-tirck, 1 maçta 2 gol, kalan 3 maçta da 1’er gol kaydetmişti.

TEK GOLÜ BURSASPOR’A

Geride kalan sezonun devre arası transfer döneminde Atiker Konyaspor’a gelen ve ligin ikinci devresinde 5 gol atan Adis Jahovic, bu sezona istediği gibi başlayamadı. 31 yaşındaki Makedon futbolcu, şu ana kadar olan süreçte sadece 1 gol atabildi.

SON 2 MAÇTA YOKTU

Konyaspor’un golcüsü Adis Jahovic, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’da oynanan Yeni Amasyaspor maçında, takımı farklı bir şekilde önde olmasına rağmen hakemle girdiği diyalog sonucunda doğrudan kırmızı kartla oyundan atılmıştı. PFDK tarafından 2 maç ile cezalandırılan Jahovic, Göztepe ve Beşiktaş maçlarında forma giyememişti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.