Adliye nezaretinden kaçış! Adliyede aksiyon dolu dakikalar (TIKLA&İZLE)

Adliye nezaretinden kaçış! Adliyede aksiyon dolu dakikalar (TIKLA&İZLE)
Mersin'de çeşitli suçlardan gözaltına alınarak adliyeye götürülen şüphelilerden 2'si, bekletildikleri nezaretin kapı kilidini kırarak kaçtı.

Mersin'de çeşitli suçlardan gözaltına alınarak adliyeye götürülen şüphelilerden 2'si, bekletildikleri nezaretin kapı kilidini kırarak kaçmaya çalıştı.

Zanlılardan biri yakalanırken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri meydana çıktı. O anlarda diğer şüphelilerin kapıyı örtüp beklemesi dikkat çekti.

NEZARETHANEYE GİRDİLER HEMEN GERİ ÇIKTILAR

Olay, 2 gün önce Mersin Adliyesi'nde oldu. Çeşitli suçlardan gözaltına alınan bir grup şüpheli, mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye götürülerek nezarethanesine alındı. Şüphelilerden 2'si, mahkemeye çıkarılmak için bekletildikleri demir parmaklı hücrenin kapı kilidini kırarak elleri kelepçeli durumda kaçtı. Diğer şüpheliler ise nezaretten ayrılmadı. Olayın ortaya çıkması üzerine çevrede çalışma yapan güvenlik güçleri, kaçan zanlılardan birini yakaladı, diğerinin ise halen arandığı bildirildi.

ANBEAN KAYDEDİLDİ

Adliyede meydana gelen olayın güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Görüntülerde, çok sayıda şüphelinin olduğu demir parmaklıklı hücrenin kapısını zorlayarak açan 2 zanlının elleri kelepçeli halde kaçtıkları anlar yer aldı. Görüntülerin devamında ise bir başka zanlının kapıyı örtmesi diğerlerinin ise kaçmadan sakinlikle beklemeleri kayıtlara şaşkınlıkla geçti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.