AFAD Konya'yı uyardı! Cumartesi günü dikkat

AFAD Konya'yı uyardı! Cumartesi günü dikkat
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), cumartesi günü (yarın) Konya’yı uyaran bir mesaj gönderdi. Olağanüstü kuraklık tehlikesi altındaki Konya ve bölgesi, alınan bilgilere göre cumartesi günü şiddetli lodos ve yağış alması bekleniyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), cumartesi günü (yarın) Konya’yı uyaran bir mesaj gönderdi. Olağanüstü kuraklık tehlikesi altındaki Konya ve bölgesi, meteorolojiden alınan bilgilere göre cumartesi günü şiddetli lodos ve yağış alması bekleniyor.

Kurak geçen kış ayalarıyla beraber barajlardaki su seviyesi azalırken çiftçi meteorolojiden güzel bir haber beklemeye başladı. Olağanüstü kuraklık tehlikesi altındaki Konya ve bölgesi, meteorolojiden alınan bilgilere göre cumartesi günü şiddetli lodos ve yağış alması bekleniyor. AFAD ise cumartesi günü yaşanması beklenen lodos ve yağışlara karşı dikkat edilmesi gerektiği ile alakalı telefonlara mesaj gönderdi. İşte AFAD’ın o mesajı:

whatsapp-image-2023-03-10-at-16-10-13.jpeg

Konya Valiliği'nden açıklama

Konuyla ilgili Konya Valiliği'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Lodos fırtınasına dikkat çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, toz savrulması gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir" ifadelerine yer verildi.

fq2-3qwwyaa0bk7.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum