Aftan yararlanan ünlü isimler kimler?

Aftan yararlanan ünlü isimler kimler?
TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ve Resmi Gazetede yayımlana ceza infaz yasasının ardından tahliyeler başladı. Aftan yararlanarak tahliye olanlar arasında tanıdık isimler de var.

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen ve Resmi Gazetede yayımlanan infaz düzenlemesinin ardından tüm Türkiye’de cezaevlerinden 90 bin kişi tahliye edildi. Aftan yararlanan 90 bin kişinin arasında ise tanıdık isimler göze çarptı.

ALAATTİN ÇAKICI

Türk mafya babası ve organize suç örgütü lideri olan Trabzonlu Alaattin Çakıcı, kara para aklama, örgüt kurma suçlarından cezaevindeyken af ile birlikte serbest kaldı.

KÜRŞAT YILMAZ

Türk mafya patronu olarak tanımlanan, Eski Kuşadası Belediye Başkanı Lütfi Suyolcu cinayetini düzenlemek ve birçok kişiyi yaralamaya karışan Kürşat Yılmaz da aftan yararlanacak.

EMRAH SERBES

Alkollü araç kullanırken 3 kişinin ölümüne neden olan Emrah Serbes’in de tahliye olması bekleniyor.

SEDAT PEKER

Abdullah Topçu'yu öldürmek suçundan savcı karşısına çıkan ve tehditle tahsilât yapmak, zorla alıkoymak, adam öldürmeye azmettirmek ve benzeri suçlardan 2014 yılında tahliye edilen Sedat Peker'in de bu düzenlemeden yaralanacağı söz konusu.

TOSUNCUK

Kurduğu Çiftlik Bank ile binlerce kişiyi dolandırarak yurtdışına kaçan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, ülkeye döndüğü takdirde cezasının yarısını yatacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.