Ağabeyinin cenazesini cezaevinde gördü

Ağabeyinin cenazesini cezaevinde gördü
Bursa'da cesetleri bulunan iki erkekten birinin cenazesi, "adam öldürme" suçundan tutuklu kardeşinin görmesi için cezaevine götürüldü

BURSA (AA) - Bursa'da ormanlık alanda cesetleri bulunan iki erkekten birinin cenazesi, otopsi işleminin ardından "adam öldürme" suçundan tutuklu kardeşinin görmesi için cezaevine götürüldü.

Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Gökçeören villaları yakınında bulunan Erhan Ö. ve Sinan Y'nin cesetlerine Bursa Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemi yapıldı.

Daha sonra Erhan Ö'nün cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketine gönderildi.

Sinan Y'nin cenazesi ise Bursa H Tipi Cezaevi'nin bahçesine götürülerek, iki kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanmasına devam edilen kardeşi Deniz Y'nin son kez görmesi sağlandı. Sinan Y'nin cenazesi daha sonra defin işlemi için ailesine teslim edildi.

Merkez Osmangazi ilçesi Gökçeören villaları yakınındaki ormanlık alanda, 9 Mart'ta iki ceset gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, cesetlerin Erhan Ö. ve Sinan Y'ye ait olduğunu belirledi. Silahla öldürülen Erhan Ö. ve Sinan Y'nin cesetleri, savcının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ekipler, öldürülen Sinan Y'nin kardeşi Deniz Y'nin geçen eylül ayında Yıldırım ve Kestel ilçelerinde bir gün arayla Serhat Erkibaş ile Aşkın Kızılkaya'yı öldürdüğü iddiasıyla tutuklandığı tespit edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.