Ağam bizimle eğleniyi…

Ağam bizimle eğleniyi…
Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’yı müzesine götürerek tarihinin en güçlü başlangıcına sahip olan Konyaspor, yanlış transfer politikasıyla düşmemeye oynar bir takım haline geldi. Sezon başında yapılan transfer yanlışlıklarına ara transfer döne

Sezona Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa şampiyonu olarak başlayan Atiker Konyaspor, burada kazandığı ivmeyi değerlendiremedi. Yeşil-beyazlılar ekonomik olarak tarihinin en güçlü sezonuna başlarken, izlenen yanlış transfer politikası nedeniyle zor günler geçirmeye başladı. Sezon başında yapılan 14 transferden sadece 3’ü takımda direkt 11 oynarken, devre arası transfer döneminde ise sadece 2 oyuncu alınabildi.

ETO’O PATLADI

Karabükspor’dan transfer edilen Mustapha Yatabare’nin sakatlanmasının ardından Antalyaspor’un golcü oyuncusu Samuel Eto’o’ya yönelen yeşil-beyazlılar, oyuncuyla prensipte anlaşma sağlamasına rağmen ufak pürüzleri temizleyemedi ve transferi rafa kaldırdı.

RODALLEGA YATTI

Yatabare’nin gelmesinin ardından onun önüne Trabzonspor’dan Hugo Rodallega’yı almak isteyen Konyaspor, oyuncuyla birçok kez masaya oturdu. Yeşil-beyazlı yöneticiler Konya’ya gelmek isteyen oyuncuyla bir türlü anlaşma sağlayamadı ve bu transfer de yattı.

POKO BİTTİ AMA…

Yine Karabükspor’dan orta saha oyuncusu Andre Poko ile günlerce masaya oturan ve sonunda oyuncuyu transfer ikna eden Konyaspor yönetimi, bu oyuncuya da imza attıramadı. Yeşil-beyazlı yöneticiler elini çabuk tutmaması nedeniyle oyuncu Göztepe’ye transfer oldu.

DEMBA BA’YI DA GÖZ GÖZ’E KAPTIRDI

Konyaspor’un golcü arayışlarındaki diğer bir isim olan Demba Ba da Göztepe’ye kaptırılan 2. oyuncu oldu. Beşiktaş’ın da gündeminde olan Senegalli oyuncu için teklif sunan yeşil-beyazlılar, Göztepe’nin teklifinin altında bir fiyat sununca oyuncunun tercihi İzmir ekibi oldu.

SOW YANAŞMADI

Devre arası transfer sezonunun gelmesiyle birlikte Fenerbahçe’nin eski yıldızı Moussa Sow’a yönelen Konyaspor, oyuncuya teklif sunmuştu. Fakat Senegalli oyuncu yeşil-beyazlıların teklifine sıcak bakmamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.