AGD'den Ramazan Bayramı tebriği

AGD'den Ramazan Bayramı tebriği
Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli kardeşlerim Ramazan Bayramına kavuşmuş bulunmaktayız. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Özellikle bu salgın sürecinde hastanelerde tedavi gören tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca hayatlarını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve ailelerine sabırlar niyaz ediyorum. Ramazan ayı içerisinde yaşanılan sıkıntılı süreçler bizleri evlerimizde düşünmeye iç muhasebemizi yapmaya vesile olmuştur. İnşallah dünya ve ahiret hesabını verebilenlerden olmayı niyaz ediyorum. Ramazan ayı kardeşlik ve aile bağlarımızın sağlamlaştığı yardımlaşmanın ve paylaşmanın arttığı nefis ve şeytanların bağlandığı bir ay olmuştur. Rabbimiz Ramazan ayında kazandığımızı tüm güzel hasletlerimizin bundan sonrada devam etmesini bizlere nasip etsin. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin destekleri ile geleceğimizin inşası için gençliğimizin ihyası noktasında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Cenab-ı Hak tüm dünyada tüm Müslümanların ve insanlığın kurtulmuş olduğu yaşanabilir bir Türkiye’nin yeniden büyük Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın sağlıklı huzurlu mutlu ve saadet iklimde nice bayramlarda buluşmayı nasip etsin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.