AĞRALI: YARINLARIMIZ İÇİN ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

AĞRALI: YARINLARIMIZ İÇİN ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM
Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı Ak Parti Konya İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ağralı, yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak Milli Eğitim Bakanımız ve çalışma arkadaşları eğitim ve öğretimde hızlı bir ilerlemeyi beraberinde getire

Eğitimdeki başarılar geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak

Hepimiz biliyoruz ki ülkemizin ve milletimizin başarısının en temel ögesi eğitimdir diyerek söze başlayan Ağralı, “ Eğitimdeki başarılar geleceğimizin umudu gençlerimizin yarınları için büyük kapılar açacak ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. Değerli Milli Eğitim Bakanımız ve çalışma arkadaşlarının ve bunu yanında bütün eğitim camiamızın duyarlı, özverili ve reformist çalışmaları, eğitim ve öğretimde hızlı bir ilerlemeyi beraberinde getirecektir” dedi.

Konya sağlıkta çok iyi bir noktada

Ağralı, geçen hafta sağlık il müdürlüğümüz öncülüğünde kapsamlı bir toplantı yaptıklarını söyleyerek, “ Bu toplantıya Konya’mızın sağlık kurumlarında görevli birçok yetkilimiz ve partimizin yetkilileri iştirak etti. Bütün çalışmalarımızı, yatırımlarımızı, hizmetlerimizi masaya yatırdık. İlçelerimizde yapımı devam eden hastanelerimizin son durumları ile ilgili bilgi aldık. Ardından 5 hastanemizi ziyaret ettik. Hasta ve hasta yakınları ile görüştük. Elhamdülillah Konya’mız sağlık alanında çok iyi bir noktada. İnşaatı devam eden şehir hastanemizin açılmasıyla birlikte de birçok hastanemizin yükü hafiflemiş olacak, kısa zamanda tedaviler ve hastalarımıza yönelik hizmetlerimiz çok daha kaliteli ve pratik hale gelecektir. Sağlık, ülkemizin huzuru ve refahı için en önemli etkenlerden birisi. İktidar sürecimiz de de hepimiz biliyoruz ki bu alanda çok başarılı çalışmalara imza attık. Büyük başarılar elde ettik. Bundan sonra da sağlıklı geleceğimiz için zamanın şartlarına uygun bütün çalışmaları yakinen takip edecek ve hemşerilerimizin hizmetine sunmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

17 Eylül 1961 Demokrasinin utanç günüdür

Ağralı basın toplantısında Adnan Menderes’in idam edilmesine de değinerek şunları söyledi: “Mili İradeye 27 Mayıs 1960’ta vurulan darbe ve ardından gelen haksızlıklar, işkenceler, idamlar. Seçimle gelenin seçimle gitmesine tahammül etmeyen içerde ve dışardaki tüm hainlerin kendilerince kurtuluş kapısı olarak gördükleri darbeler ve idamlar. Darbeler ülkemizin gelişmesine ve büyümesine hep engel teşkil etmiştir.  Dış güçlerinde istediği hep bu olmuştur. 15 Temmuz darbe girişimi de şuan içinden geçtiğimiz ekonomik darbe sürecinin kökü temeli ve gayesi hep aynıdır. Darbelerin ve idamların ülkemize kaybettirdikleri ile birlikte bir daha asla tekrarlanma süreçleri son cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte kirli darbeler tarihinin çöplüğünde yerini almıştır.”

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum