Ağralı’dan HDP’ye Tepki

Ağralı’dan HDP’ye Tepki
AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam’a karşı yaptığı açıklamaların ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yayımlanan ortak bildiriyi desteklemeyen HDP’ye tepki gösterdi.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un İslam’a karşı yaptığı açıklamaların ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yayımlanan ortak bildiriyi desteklemeyen HDP’ye tepki gösterdi. Ağralı, “Mezkur zat Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron beyanlarında ifade hürriyetine sığınarak, pervasız eylemleriyle ve söylemleriyle, küresel sonuçları her inançtan insanı olumsuz etkileyebilecek çatışma ortamını tetiklemiştir. Bu, terörle mücadeleyi gerekçe göstererek, aslında kendi beslemeleri örgütlerin tavırlarını bahane ederek, küstah açıklamalara yeltenerek, insanlık tarihinde örnekleri çok olan aciz ve hadsiz varlıkların işidir. Bununla birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edilen siyasi parti temsilcileri Macron'un söylemlerini tel'in ve teşhir ederken HDP’nin Mecliste temsileyeti bulunan siyasi partilerin ortak bildirisine ve Hakk'tan yana tavır almasına destek vermemesi, ortak bildiriyi imzalamaması, her zaman olduğu gibi; insani, vicdani, ahlaki her ortak söylemden ve eylemden geri durması HDP nin asli yüzünün bir kere daha deşifre olmasının örneğidir. HDP dün olduğu gibi bugünde Peygamber Efendimize ve tüm dünya Müslümanlarına karşı yapılan hakaretlerde tavrını, kişiliğini, asli kimliğini bir kere daha ortaya koymuştur.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.