Ağrı'da hasta taşıyan ambulans kara saplandı

Ağrı'da hasta taşıyan ambulans kara saplandı
Eleşkirt ilçesine bağlı Toprakkale köyünden aldığı hastayı ilçe merkezindeki hastaneye taşıyan ambulans karda mahsur kaldı - Gönderilen ikinci ambulansın da yolda kalması üzerine hasta, ambulansların köylülerin yardımıyla traktörle kurtarılmasının ardında

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde içinde hasta bulunan ambulans kara saplandı. Gönderilen ikinci ambulansın da yolda kalması üzerine hasta, ambulansların köylülerin yardımıyla traktörle kurtarılmasının ardından hastaneye kaldırılabildi.

İl genelinde dün akşam saatlerinden itibaren aralıksız devam eden kar yağışı, bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi.

Alınan bilgiye göre, ihbar üzerine Toprakkale köyüne gönderilen 112 acil servisi ambulansı, hastayı aldıktan sonra dönüş yolunda Mollasüleyman köyü yakınlarında karda mahsur kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine hastayı nakletmek için sevk edilen ikinci ambulans da aynı bölgede kar nedeniyle yolda kaldı.

112 Acil Servis Komuta Merkezince, telefonla olay yeri yakınındaki Mollasüleyman köyünde yaşayanlardan yardım istendi. Köylüler, uzun uğraşlar sonucu iki ambulansı saplandıkları yerden traktörle kurtardı.

Daha sonra Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan hastanın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.