AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
2019 Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı kutlama etkinlikleri KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Oda Başkanlarının Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaretliyle başladı

Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde Ticaret Bakanlığı Konya İl Müdürü Haşmet Yılmaz, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Birlik Başkanvekili Emin Baranok, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Başkanlar ve Odaların Başkanları, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti. KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Esnaf Teşkilatı adına Vali Toprak'a çiçek takdim etti ve günün anısına fotoğraf çektirildi.
Ahilik Haftası programı daha sonra Atatürk Anıtına çelenk konulması, ebediyete intikal eden şehit, gazi ve esnaf sanatkarlar için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı ile devam etti.
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Ticaret İl Müdürü Haşmet Yılmaz ve KONESOB'a bağlı Oda Başkanları daha sonra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret etti. Başkan Karabacak, Esnaf Teşkilatı adına her daim esnaf ve sanatkarların yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.
Başkan Altay da, Ahilik Haftasının hayırlı olması temennisiyle Başkanı Karabacak'a ve Oda Başkanlarına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti iletti. Daha sonra günün anısına fotoğraf çektirildi.
Ahilik Haftası kutlama programı 17 Eylül 2019 Salı Günü saat 11.00'de Alaaddin çevresinden Mevlana Caddesi, Bedesten içinden Kapu Camii avlusuna kortej halinde ahilik yürüyüşü, şed kuşatma töreni ve yılın ahilerinin ödüllendirilmesiyle devam edecek. Hafta boyunca çeşitli etkinlik ve programlar gerçekleştirilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.