Ahmet Çalık, Ankara’ya nikah günü almak için gitmiş

Ahmet Çalık, Ankara’ya nikah günü almak için gitmiş
Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Çalık'ın memleketine, İstanbul'daki nişanlısıyla nikah günü almak için gitti öğrenildi

Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Çalık'ın Konya'dan Ankara'ya nikah günü almak için geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza saat 09.00 sıralarında Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi'nde meydana gelmişti. Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlanmıştı. Kaza sonucu Ahmet Çalık olay yerinde yaşamını yitirmişti.

NİKAH GÜNÜ ALMAK İÇİN GELMİŞ

Çalık'ın ailesinden, Çalık'ın Konya'dan Ankara'ya nikah günü almak için geldiği bilgisi öğrenildi. Ahmet Çalık'ın çocukluk arkadaşı Önder Eryıldırım, milli futbolcunun nikah işlemleri için Konya'dan Ankara'ya geldiğini söyledi.
Ahmet Çalık'ın cenazesinin getirildiği Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde açıklamalarda bulunan Eryıldırım, Çalık'ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, "Etlik'te aynı mahallede beraber büyüdük. Aynı zamanda kuaförlüğünü de uzun süre yaptım. Annesi, babası Etlik'te oturuyordu. Nikah işlemleri için Konya'dan Ankara'ya geliyordu. Yakın zamanda nikahı vardı." diye konuştu.
Çok üzgün olduklarını dile getiren Eryıldırım, şu ifadeleri kullandı:
"Maalesef çok üzücü haber aldık. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun. Gerçekten çok üzücü, diyecek bir şey bulamıyorum. Allah rahmet eylesin, içimiz yandı. Herkes gibi çok üzgünüm. Yer kaygan olduğu için aracı kaymış ve takla atmış. Bugün ikindi namazına müteakip Elmadağ'da aile kabristanlığında defnedilecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.