Ahmet Çalık için taziye mesajları

Ahmet Çalık için taziye mesajları
Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık için spori süyaset ve iş dünyasından başsağlığı mesajları geldi

İH Konyaspor'da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

KONYASPOR KULÜBÜ

Konyaspor'umuza geldiği ilk günden bu yana taraftarımızın ve şehrimizin sevgisini kazanan futbolcumuz Ahmet Çalık'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta futbolcumuz Ahmet Çalık'ın ailesi olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

A Milli Takımımızda da forma giyen, İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 8'i A Milli Takımda olmak üzere toplam 76 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen, EURO 2016 ve ülkemizde oynanan U20 Dünya Kupası kadrolarımızda da yer alan Ahmet Çalık, uzun yıllar Gençlerbirliği takımında oynadıktan sonra 2017 yılında geldiği Galatasaray'dan 2020-2021 sezonu başında İttifak Holding Konyaspor'a transfer olmuştu.
Merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

KULÜPLER BİRLİĞİ

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık’a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, sevenlerine, Konyaspor ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden milli sporcumuz Ahmet Çalık'a, Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve spor camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM

Konyaspor'umuzun genç ve yetenekli futbolcusu Ahmet Çalık kardeşimizi elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Rabbim genç kardeşimizin mekânını cennet, makamını âli eylesin. Ailesine, sevenlerine, Konyaspor camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU

Milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Başta ailesi ve İttifak Holding Konyaspor camiası olmak üzere hepimizin başı sağ olsun.

DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Konyaspor’da forma giyen milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Başta ailesi ve Konyaspor camiası olmak üzere hepimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

KONYA VALİLİĞİ

Konyaspor'umuzun ve milli takımımızın başarılı futbolcusu Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazası sonucu vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ahmet kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Konyaspor camiasına ve şehrimize başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.

KONYA GAZETECİLER CEMİYETİ

Konya Süper Lig Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Ahmet Çalık’ın Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür. Ahmet Çalık’ın nikah tarihi almak üzere sabah saatlerinde yola çıktığı detayını öğrendiğimizde ise acımız daha da arttı. Beyefendi kişiliği ile sadece Konyaspor’a gönül veren taraftarların değil, Türk futbolunun ve tüm taraftarların beğenisini kazanmış, genç bir isim olan Ahmet Çalık’a yüce Allah’tan rahmet, başta ailesi, Konyaspor camiası, Konyaspor taraftarları olmak üzere Türk futboluna gönül veren herkese başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ediyoruz

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY

Saha içi ve dışında örnek bir arkadaşımız, Konyaspor'lu futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

GALATASARAY

Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

BEŞİKTAŞ

Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR

Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

FENERBAHÇE

Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

YENİ MALATYASPOR

Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

ADANA DEMİRSPOR

Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına baş sağlığı dileriz.

FATİH KARAGÜMRÜKSPOR

Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatını çok derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere Konyaspor’a ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

NALÇALILILAR TARAFTAR DERNEĞİ

Başarılı futbolcumuz, içimizden birisi Ahmet Çalık kardeşimizin trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Futbolcumuza Allah’tan rahmet, Çalık Ailesine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.

UĞUR IŞILAK

Değerli kardeşimiz Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği haberini çok derin bir üzüntüyle almış durumdayız. Yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun inşallah.

DENİZLİSPOR

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

ALTAY

Milli Takım ve İ. H. Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

KONYA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU

Temsilcimiz Konyaspor’umuzun saha içi ve dışında örnek davranışı ve istikrarlı futbolu ile gönüllerimizi kazanan milli futbolcumuz Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Çalık ailesi ile Konyaspor Kulübümüze ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz

TSYD KONYA ŞUBESİ

Türk futbolunun beyefendi kişiliği ile tüm futbolseverler tarafından sevilen bir isim olan Ahmet Çalık'ın elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin derin bir üzüntüsü içerisindeyiz. Başarılı performansıyla özellikle Konyasporlu taraftarların gönlünde taht kuran Ahmet Çalık kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Konyaspor'umuza ve Türk futboluna gönül verenlere başsağlığı diliyoruz.

İSTANBULSPOR

İttifak Holding Konyaspor'da forma giyen Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI

Geçirdiği trafik kazasında vefat eden Konyaspor’umuzun oyuncusu Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; Konyaspor camiamıza, taraftarlarımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum.

ALTINORDU FK

Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucunda hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevdiklerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

SİVASSPOR

İttifak Holding Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık'a yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Konya şehrine ve Konyaspor camiasina başsağlığı ve sabır diliyoruz.

BAŞAKŞEHİR FK

İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık’a Yüce Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

KONYA SPOR LİSESİ

Konyaspor'umuzun futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz.

LÖSEV

Değerli gönüllümüz, Konyaspor forması giyen milli futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesi, sevenleri, Konyaspor ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA

Konyaspor’umuzda forma giyen futbolcumuz Ahmet Çalık’ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ahmet kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, Konyaspor camiamıza ve tüm şehrimize başsağlığı diliyorum.

MERAM BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KAVUŞ

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu kardeşimiz Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet ailesine ve futbol camiasına sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.

YRP GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcumuz Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet, başta ailesi ve Konyaspor camiası olmak üzere sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

KAYSERİSPOR

İttifak Holding Konyaspor futbolcularından Ahmet Çalık’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık’a Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere Konyaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

GİRESUNSPOR

Bugün sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden İ.H. Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve İ.H. Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER

Konyaspor'da forma giyen millî futbolcumuz Ahmet Çalık’ın acı bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

AK PARTİ MERAM İLÇE TEŞKİLATI

Elim bir trafik kazası sonucunda vefat eden Konyaspor futbolcumuz Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

GAZİANTEP FK

Konyaspor ve Milli Takımımızın futbolcusu Ahmet Çalık’ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

HATAYSPOR

Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Ahmet Çalık'a yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.

GP GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU

Konyaspor’umuzun bu sezonki başarılarında büyük emeği olan değerli genç futbolcumuz Ahmet Çalık’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları başta olmak üzere, Konyaspor taraftarına ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun.

GENÇLERBİRLİĞİ

Altyapımızda yetişen ve genç yaşta takımımızda kaptanlık görevini üstlenen, Konyaspor’da forma giyen eski futbolcumuz Ahmet Yılmaz Çalık’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik.

YUSUF YAZICI

Çok acı, çok zor. Milli formayı beraber terlettiğim örnek insan Ahmet Çalık’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Türk futbolu ve Konyaspor camiasının başı sağolsun. Ahmet’imizin ailesine sabır, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

ANTALYASPOR

İH. Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, İH. Konyaspor camiası ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

ALANYASPOR

İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

CÜNEYT ARKIN

Konyaspor’da forma giyen milli futbolcumuz Ahmet Çalık'ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Başta ailesi ve Konyaspor camiası olmak üzere hepimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

RIDVAN DİLMEN

Genç yaşta hayatını kaybeden kardeşim Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, yakınlarının, sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun.

GÖZTEPE

İH Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve İH Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

KASIMPAŞA

İttifak Holding Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Konyaspor ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Ç. RİZESPOR

Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

RIZA ÇALIMBAY

Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dilerim.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Konyaspor'un futbolcusu Ahmet Çalık'a, Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

CİB BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN

Konyaspor’da forma giyen millî futbolcumuz Ahmet Çalık’ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Kardeşimizin mekânı cennet olsun.

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ

Milli futbolcularımızdan Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası neticesinde hayatını kaybettiğini öğrendik. Sporcumuza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine, oyuncusu olduğu Konyaspor kulübüne ve Türk Futbol camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum.

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU

Bugün yaşanan elîm trafik kazasında hayatını kaybeden Milli Futbolcumuz Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi ve yakınları ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun inşallah.

NALÇACI TARAFTAR GRUBU

Futbolcumuz Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz. Camiamızın başı sağ olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.