Ahmet Çalık'ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor

Ahmet Çalık'ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor
Trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık'ın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor

Geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitiren futbolcu Ahmet Çalık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, “Malum acı paylaşarak azalır. Acıyı paylaşıp azaltmak ve yanlarında olmak için geldik” dedi.


Bir dönem Galatasaray forması da giyen İH Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Çalık’ın Keçiören’de bulunan babaevine taziye ziyaretleri ise devam ediyor. Aileye taziye ziyaretinde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Ne söylesek kelimeler yetmiyor. Genç bir futbolcu, yıldız bir futbolcu, milli futbolcu. Şair diyor ki, ‘Genç ölümü yaş ekinin biçimi gibidir.’ Kader ve takdir var. Bunda da boynumuz kıldan ince. Allah mekanını cennet etsin” diye konuştu.


AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise ailenin acısını paylaşmak için geldiklerini belirterek, “Ailesi perişan durumda. Türkiye için, Türk futbolu için ne kadar büyük kayıpsa aile için çok daha büyük kayıp. Rabbim inşallah sabırlarını artırsın, sabırlar versin. Malum acı paylaşarak azalır. Acıyı paylaşıp azaltmak ve yanlarında olmak için geldik. Allah rahmet eylesin inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.